Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi
7.12.2021

Sağlık Turizmi Profesyoneli Sertifika Programı Açılacaktır

Merkezimiz tarafından düzenlenen Sağlık Turizmi Profesyoneli Sertifika Programı  ön kayıtları 15 Aralık 2021 tarihine kadar devam etmekte olup, kesin kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların, 17 Aralık 2021 saat 15.00' e kadar eğitim ücretinin ilk taksitini yatırdıklarını gösteren dekont, imzalı aday kayıt formu ile indirim oranından faydalanacaklar için kanıt belgelerini duyem@duzce.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Kanıt Belgeler;

DÜ Öğrenci:  Aktif  öğrenci olduklarını gösteren e-imzalı öğrenci belgesi

DÜ Personel : Personel Kimlik Kartı

DÜ Personel 1. Derece Yakını : Faydalanacak personelin kimlik kartı ile nüfus kayıt örneği

Dekontunu, imzalı  aday kayıt formunu varsa indirim oranından faydalanabileceği gösteren kanıt belgeyi duyem@duzce.edu.tr adresine mail gönderen katılımcıların kesin kayıtları tamamlanmış olur.

(Halk Bankası Düzce Şubesi IBAN:TR86 0001 2009 3270 0044 0000 04)

Dekontun açıklama kısmına" Ad-Soyad- Sağlık Turizmi Profesyoneli 1. Taksit" yazılmalıdır.

Ücret ödemesinde alıcı kısmına "Düzce Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlığı" yazılmalıdır.

Mail de konu kısmına "Adınız Soyadınız-Sağlık Turizmi Profesyoneli 1. Taksit" yazılmalıdır.

Dış Katılımcı: 2200 TL (1100 TL + 1100 TL)

DÜ Personel: 1760 TL (880 TL + 880 TL)

DÜ Öğrenci: 1650 TL (825TL + 825 TL)

İlave sorularınız için lütfen duyem@duzce.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

2.(ikinci) taksit ödemeleri 10-15 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak ve dekontları mail olarak gönderilecektir.

Dekontun açıklama kısmına" Ad-Soyad- Sağlık Turizmi Profesyoneli 2. Taksit" yazılmalıdır.

Mail de konu kısmına "Adınız Soyadınız-Sağlık Turizmi Profesyoneli 2. Taksit" yazılmalıdır.

Aday Kayıt Formu İçin Tıklayınız.

Ön Kayıt İçin Tıklayınız.