Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi
25.02.2022

Sağlık Turizmi Profesyoneli Sertifika Programı Açılacaktır

Merkezimiz tarafından düzenlenen Sağlık Turizmi Profesyoneli Sertifika Programı  ön kayıtları 28 Şubat 2022 tarihine kadar devam etmekte olup, kesin kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların, 03 Mart 2022 saat 17.00' e kadar eğitim ücretinin ilk taksitini yatırdıklarını gösteren dekont, imzalı aday kayıt formu ile indirim oranından faydalanacaklar için kanıt belgelerini duyem@duzce.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Kanıt Belgeler;

DÜ Öğrenci:  Aktif  öğrenci olduklarını gösteren e-imzalı öğrenci belgesi

DÜ Personel : Personel Kimlik Kartı

DÜ Personel 1. Derece Yakını : Faydalanacak personelin kimlik kartı ile nüfus kayıt örneği

Dekontunu, imzalı  aday kayıt formunu  ve varsa indirim oranından faydalanabileceği gösteren kanıt belgeyi duyem@duzce.edu.tr adresine mail gönderen katılımcıların kesin kayıtları tamamlanmış olur.

Ödeme İşlemleri

(Halk Bankası Düzce Şubesi IBAN:TR86 0001 2009 3270 0044 0000 04)

Dekontun açıklama kısmına" Ad-Soyad- Sağlık Turizmi Profesyoneli 1. Taksit" yazılmalıdır.

Ücret ödemesinde alıcı kısmına "Düzce Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlığı" yazılmalıdır.

Mail de konu kısmına "Adınız Soyadınız-Sağlık Turizmi Profesyoneli 1. Taksit" yazılmalıdır.

Dış Katılımcı: 2500 TL (1500 TL + 1000 TL)

DÜ Personel/1. Derece Yakını: 2000 TL (1000 TL + 1000 TL)

DÜ Öğrenci: 1875 TL (1000TL + 875 TL)

İlave sorularınız için lütfen duyem@duzce.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

2.(ikinci) taksit ödemeleri 21-25 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak ve dekontları mail olarak gönderilecektir.

Dekontun açıklama kısmına" Ad-Soyad- Sağlık Turizmi Profesyoneli 2. Taksit" yazılmalıdır.

Mail de konu kısmına "Adınız Soyadınız-Sağlık Turizmi Profesyoneli 2. Taksit" yazılmalıdır.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

Aday Kayıt Formu İçin Tıklayınız.

Ön Kayıt İçin Tıklayınız.