10.02.2022

Türkiye - Afrika İlişkileri İhtisas Atölyesi

İHTİSAS ATÖLYESİ: TÜRKİYE - AFRİKA İLİŞKİLERİ

Program Üniversitelerin Lisans düzeyinde öğrenim gören 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Lisans mezunları ile Yüksek Lisans öğrencilerinin katılımına açıktır.

Katılım sadece Düzce Üniversitesi ile sınırlı olmayıp tüm üniversite öğrencilerine açıktır.

Sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.  Yeterli başvuru olmaması durumunda program açılmadan kapatılacaktır.

ORAFMER Merkez Ofisi Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesindedir. Akçakoca dışında ikamet eden katılımcılar için dersler Üniversitemiz eğitim platformları üzerinden online yürütülecektir. Akçakoca'da ikamet eden katılımcılar için online & yüzyüze olabilecektir.

Derslere % 70 devam aranacaktır. Derslerin & toplantıların daha ziyade hafta sonu veya hafta içi 16'dan sonra olması planlanmaktadır (koşullara göre değişiklik gösterebilir,)

Programın işleyişi daha ziyade katılımcılara verilen okumalar, katılımcılara hazırlatılan araştırma sunumları, konu ile ilgili uzmanların verecekleri seminer ders vb. üzerinden olacaktır.

Programın 8-10 hafta sürmesi planlanmaktadır.

Müracaat tarihleri 14 -20 Şubat 2022

Müracaat adresi: orafmer@duzce.edu.tr