31.03.2023

Yüksekokul Yönetiminden Nezaket Ziyaretleri

Meslek Yüksekokulumuzun yeni Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Arif GÜNGÖR, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Damla GÜRTÜRK KOCAMAN, Öğretim Görevlisi Erdi YALÇIN ve Yüksekokulu Sekreteri Ayten YANIK ile birlikte İlçemizin Yerel Yöneticilerine Nezaket Ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ilk durağı Akçakoca Kaymakamı sayın Mustafa CAN oldu. Sayın Kaymakamımız hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiği ziyaret Akçakoca ile Meslek Yüksekokulumuz arasındaki işbirliğinin pekiştirilmesi ve ortak çalışmalarının arttırılmasının gerekliliğinin ifade edilmesinin ardından, Üniversite Rektörümüzün hediyelerinin takdimi ile son buldu.

İkinci olarak Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Mehmet PAZVANT ziyaret edildi. Başkan PAZVANT, Arif GÜNGÖR’ e yeni görevinde başarılar dileyerek, Akçakoca Meslek Yüksek Okul Müdürü olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası ile Üniversitemiz iş birliğinin yanı sıra öğrenci etkinliklerine yönelik faaliyetlerin arttırılması kararlaştırıldı. Ziyaret Üniversite Rektörümüzün hediyelerinin takdimi ile son buldu.

Günün son durağı Akçakoca Belediye Başkanı Okan YANMAZ oldu. Belediye Başkanı Okan YANMAZ’ın, Akçakoca Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan Dr. Öğretim Üyesi Arif GÜNGÖR’e yeni görevinde başarılar dilemesinin ardından Üniversite öğrencilerinin yaşadığı sorunların değerlendirilmesi ve karşılıklı işbirliklerinin konuşulduğu ziyarette Başkan Yanmaz uzun yıllardır el sürülmeyen Üniversite yolu için müjdeyi verdi. Üniversite yolu yapımı için önümüzdeki ay ihaleye çıkılacağını bildiren Başkan YANMAZ, öğrencilerin gönül rahatlığı ile yürüyebileceği, içerisinde bisiklet yolu, oturma alanları ve yeşil alanların olduğunu bir proje hazırladıklarını kaydetti. Ziyaret Üniversite Rektörümüzün hediyelerinin takdimi ile son buldu.