25.03.2021

GELENEKSEL 8. ISPANAKLI GÖZLEME ŞENLİĞİ

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından yetiştirilen ıspanaklarla 8. Geleneksel Ispanaklı gözleme günü Pandemi nedeniyle öğrencilerimiz yokluğunda gerçekleştirilmiştir .Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi İlkay EJDER ERTURAN ve tüm personellerimizin katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyona , Çilimli Kaymakamı Sayın Onur ŞAN, Belediye Başkanımız Muhsin Yavuz , Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, Rektör Yardımcıları Sayın Prof. Dr. İlhan GENÇ, Sayın Prof. Dr. İdris ŞAHİN, Sayın Prof. Dr. M. Akif ÖNCÜ, Üniversite Genel Sekreteri Sayın Hasan Sadi ATEŞ katılmışlardır. Organizasyon yeni yapılan sosyal tesisimizde gerçekleştirilmiş olup tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.9.su nda tüm öğrencilerimizi de aramızda görme dileklerimizle.