20.09.2022

İSME Projesi Başvuruları

Meslek Yüksekokulumuz ve ASTEKNİK Makine Firması ile İSME Projesi kapsamında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde ilgili firmada mesleki eğitim görmek üzere Makine Programı 2. Sınıf öğrencileri arasından en az 5 öğrenci belirlenecektir. Eğitim haftada en az bir tam gün olacaktır (Cuma günü olarak planlanmaktadır). İlgili proje kapsamında firmada eğim almak isteyen öğrencilerimiz aşağıda yer alan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak gultekincakir@duzce.edu.tr adresine 30 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir. Komisyonumuz tarafımdan başvurular arasından yapılacak olan değerlendirme neticesinde belirlenen öğrencilerimiz ilgili projeye dahil olmaya hak kazanacaklardır.

İSME PROJESİ NEDİR?

BAŞVURU FORMU