27.09.2022

Tek Çift Ders Sınavları

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu-Staj Sonu Tek/Çift Ders Sınavları Duyurusu

1.       Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift (1 ya da 2 ders) dersi kalmış olan öğrencilere, yaz okulu sonu sınavlarından sonra ve stajdan sonra tek/çift ders   sınav hakkı verilir.

2.       Yaz okulunda ders almamış olmak sınava müracaat etmeye engel değildir.

3.       Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.

4.       Tek/çift ders sınavına başvuracak öğrenciler 01-05.10.2022 tarihleri arasında aşağıda yer alan ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurup evrakı taratarak cumyo@duzce.edu.tr pdf formatında göndermesi gerekmektedir.

5.       İmzasız evraklar değerlendirmeye alınmayacaktır.

6.       Daha önce tek/çift ders sınavına giren öğrenciler bir daha müracaat edemezler.

7.       Sınavlar 13-14.10.2022 tarihlerinde yapılacaktır.

8.       Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

Tek Ders Sınav Başvuru Formu

Çift Ders Sınav Başvuru Formu