Düzce Meslek Yüksekokulu
1.10.2021

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ!

Üniversitemiz birimlerinde dereceye giren öğrencilerimiz için düzenlenen tören, 27 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuzu birincilik derecesiyle bitiren, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Teknolojileri Bölümü Arıcılık Programı mezunu Gamze Nur MACİT'a plaketi ve hediyeleri, Meslek Yüsekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ali Etem Gürel tarafından verildi.

Meslek Yüksekokulumuzu ikincilik derecesiyle bitiren, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Teknolojileri Bölümü Arıcılık Programı mezunu İsa Akyüz'ü ve Meslek Yüksekokulumuzu üçüncülük derecesiyle bitiren, Elektrik ve Enerji Bölümü İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi programı mezunu Hüsnü Gerengi'yi tebrik eder, hayatlarında başarılar dileriz.