11.08.2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ SONU AZAMİ SÜRE SONU SINAVI DUYURUSU

Başvuru Koşulları:

Normal öğrenim süresi iki yıl olan ön lisans programları için azami süre olan dört yılı tamamlamış olmak.

Transkriptinde devam koşulunu yerine getirmemiş (DVZ notu) veya hiç almadığı toplam ders sayısının 6 ve üstü olmaması gerekmektedir.

Öğrenciler hiç almadığı veya devam koşulunu yerine getirmediği derslerden azami süre sonu sınavına giremez.

Sınavına gireceği eğitim öğretim döneminin katkı payını/öğrenim ücretini ödemiş olması gerekmektedir.

Mezuniyetleri için AGNO’yu sağlayamayan azami süresini aşan öğrenciler istedikleri ders için azami süre sonu sınavına girebilir.

Sınav başvuru dilekçesini öğrencilerin aşağıda belirtilen tarihte imzalı, eksiksiz ve düzgün şekilde fotoğrafını çekerek veya taratarak pdf formatında gumyo@duzce.edu.tr adresine mail olarak göndermesi gerekmektedir.

Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

Sınav Tarihleri:

22.08.2022 - 26.08.2022 Azami Süre Sonu Ön Lisans ve Lisans Ek Sınavları I

12.09.2022 - 16.09.2022 Azami Süre Sonu Ön Lisans ve Lisans Ek Sınavları II

Müracaat Tarihi:

Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları I için aşağıdaki form 11-17 Ağustos 2022 tarihleri arasında gumyo@duzce.edu.tr adresine gönderilecektir.

Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları II için aşağıdaki form 01-07 Eylül 2022 tarihleri arasında gumyo@duzce.edu.tr adresine gönderilecektir.

AZAMİ SÜRE SONU SINAVI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ..