14.06.2023

"Dünya'ya Yakın Asteroid Savunması İçin Uluslararası Yarışma" ve "İletişim, Navigasyon ve Uzaktan Algılama Queqiao Takım Uyduları Projesi İçin Uluslararası Teklif Yarışması"

Değerli Öğrencilerimiz,

Çin Derin Uzay Keşif Laboratuvarı'nın ev sahipliğinde, Çin Uzay Vakfı, Çin Bilim ve Teknoloji Üniversitesi  ile  Asya-Pasifik  Uzay  İş  Birliği  Örgütü  (APSCO)  tarafından  24  Nisan  2023  tarihinde düzenlenen;  Uluslararası  Derin  Uzay  Konferansında  "Dünya'ya  Yakın  Asteroid  Savunması  İçin Uluslararası Yarışma" ve "İletişim, Navigasyon ve Uzaktan Algılama Queqiao Takım Uyduları Projesi İçin Uluslararası Teklif Yarışması" başlıklı iki farklı duyurusu yapılan yarışmalar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Tıklayınız.