12.01.2023

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ YENİ HİZMET BİNASI PROJESİ İLE İLGİLİ TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Gümüşova Belediyesinin öncülüğünde Meslek Yüksekokulumuz için yapılması düşünülen yeni hizmet binası ve kampüs alanının fizibilite çalışması ve proje çizimi hususlarında toplantılarımız devam ediyor. Bu kapsamda 11  Ocak 2023 Çarşamba günü Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen ve Meslek Yüksekokulumuz idaresi olarak tam kadro yer aldığımız toplantıya ayrıca Proje Mimarı Sn. Cem ERÖZÜ, Gümüşova Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Kenan SÜBEKÇİ, Belediye İmar Müdürü Sn.İrfan KÖKSAL, Düzce Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Sn. Sertaç ERDAĞI ile Yapı İşleri Daire Başkanlığı Mimarlarından Sn. Ebru AKTAŞ katılmışlardır.

Meslek Yüksekokulumuz adına toplantıya iştirak eden ve projeye katkı sunan tüm misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.