Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu

Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları I Sınav Tarihi: 07 – 13 Şubat 2022

Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları II Başvuru Tarihi: 19  - 31 Şubat 2022

Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları II Sınav Tarihi: 21 - 27 Şubat 2022

Sınav Programı: Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

·

Azami süre sonu (2 ek sınav) sınavına girebilmek için;

a)      Normal öğrenim süresi iki yıl olan ön lisans programları için azami süre olan dört yılı tamamlamış olması,

b)      Transkriptinde devam koşulunu yerine getirmemiş (DVZ notu) veya hiç almadığı toplam ders sayısının 6 ve üstü olmaması,

c)      Sınavına gireceği eğitim öğretim döneminin katkı payını/öğrenim ücretini ödemiş olması gerekmektedir.

·

Sınav başvuru dilekçesini öğrencilerin aşağıda belirtilen tarihte şahsen, posta yolu ile veya imzalı, eksiksiz ve düzgün şekilde fotoğrafını çekerek pdf formatında ogrenciisleri.kmyo@duzce.edu.tr adresine mail olarak göndermesi gerekmektedir.

Azami Süre Sonu ve Ek Süre Sınavları Uygulama Esasları İçin Tıklayınız

Başvuru Formu İçin Tıklayınız