25.11.2021

OKULUMUZA 2021 YILI KURUM İÇİ DEĞERLENDİRME ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sürekli iyileştirme koordinatörlüğü kontrolünde her yıl gerçekleştirilen kurum içi değerlendirme çalışmaları kapsamında okulumuzu ziyarete gelen çalışma ekibi 24-25 Aralık 2021 tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuza iki gün süren bir çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.

Çalışma ziyareti kapsamında Orman Fakültesi’nden Doç. Dr. Pınar GÜLTEKİN ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından Şube Müdürü Suat BOZDEMİR’den oluşan ekip tarafından okul müdürü, müdür yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim elemanları, idari personel ve okulumuz öğrencileriyle iç değerlendirme konuları hakkında görüşmeler yapıldı.

İki gün boyunca saha ziyareti ve doküman inceleme teknikleri kullanılarak gerçekleştirilen çalışma ziyaretinin sonunda ikinci gün mesai bitiminde çalışma ekibi hazırlamış oldukları raporu Okul Müdürü ve Yüksekokul Sekreterinin katıldığı toplantı ile müdürlüğe sundular ve rapor üzerine görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Okulumuz adına değerlendirme ziyareti sürecince özverili bir şekilde çalışan Doç. Dr. Pınar GÜLTEKİN ve Şube Müdürü Suat BOZDEMİR’e katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.