13.09.2021

Okulumuz Yönetimi Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

26 Ağustos 2021 Tarihinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz yönetimi ve Nüfus Vatandaşlık Programı yöneticileri Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete okulumuz adına Müdür Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk ÖZGÜR, Müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Sinan ÇIKMAK, Öğr. Gör. Erdem AKDEMİR ve Nüfuz ve Vatandaşlık Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Muzaffer ÇABUKOĞLU ve bölüm koordinatörü Öğr. Gör. Murat ÜSTÜNEL katıldılar.

Ziyaret esnasında ilimizde Mayıs 2021 tarihinde göreve başlayan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yıldız ALTINKOÇ’a hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Yıldız Hanım’la okulumuz bünyesindeki Nüfus ve Vatandaşlık Programı öğrencilerinin staj imkânları ve okul mezuniyet sonrası yerleştirilme imkânları doğrultusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Her iki taraf iyi dilek ve temennilerini sunduktan sonra fotoğraf çekimi ile ziyaret sonlandı.