30.07.2021

Davysoft Yazılım Genel Müdürü Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Düzce’de Üniversitemiz Teknopark’ta faaliyet gösteren yazılım firmalarından Davysoft Genel Müdürü Volkan KARA 28 temmuz 2021 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Kara, şirket olarak elinde bulunan mevcut ve gelecekte yapmayı düşündükleri projeler konusunda okulumuz yetkililerine bilgi verdi.

Kara, projelerinde Çağrı Merkezi faaliyetlerinin önemli bir yer tuttuğunu ve okulumuzun Çağrı Merkezi Hizmetleri programı öğrenci ve mezunlarından firmalarında çalışmak isteyen veya staj yapmak isteyenlere kolaylık sağlama arzusunda olduğunu dile getirdi.

Görüşmede Düzce Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılığı zamanında okul sanayi işbirliği koordinatörlüğü görevini yürüten Öğr. Gör.  Dr. Zafer CİNGİZ de hazır bulundu.

Ayrıca okulumuz müdür yardımcısı ve Çağrı Merkezi Hizmetleri programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Erdem AKDEMİR ve Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özge AKŞEHİRLİ de hazır bulundu.

Karşılıklı Çağrı Merkezi Hizmetleri Sektörü mevcut durumu ve gelecek beklentileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Her iki taraf da görüşmeden memnuniyetlerini ifade etti.