1.12.2021

SİMGE OTOMOTİV YETKİLİLERİ YERLEŞKEMİZİ ZİYARET ETTİ

Düzce İlimizde Otomotiv Sektöründe faaliyet gösteren öncü firmalardan Simge Otomotiv yetkilileri Sosyal Bilimler ve Düzce Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler ve idarecilerimizle toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantıya Simge Otomotiv adına Hakan ÇARKER ve Ali ÖZCAN katılırken Düzce Meslek Yüksekokulu'ndan Okul Müdürü Doç. Dr. Ali Etem GÜREL ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hüseyin AYDIN, okulumuzu temsilen Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk ÖZGÜR ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Sinan ÇIKMAK katıldılar.

Toplantıda her iki okul ile Simge Otomotiv arasında gerçekleştirilmesi planlanan işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Her iki okulumuzu ziyaret eden Simge Otomotiv yetkililerine ve toplantıya ev sahipliği yapan Düzce Meslek Yüksekokulumuza teşekkür ederiz.

Okul Sanayi işbirliği kapsamında ve Değer Üreten Üniversite sloganı ile yeni işbirlikleri yapmak ümidiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.