3.01.2020

Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevi Ziyareti (02.01.2020)

YAŞLI BAKIMI ÖĞRENCİLERİNİN YENİ YILIN İLK MESAİ GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARETİ

Meslek Yüksekokulumuz Sağlık ve Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı ikinci sınıf öğrencileri 02.01.2020 tarihinde Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevi'ni ziyaret ettiler.

Yaşlı Bakımı İlke ve Uygulamaları-3 Dersi kapsamında düzenlenen teknik gezide Yaşlı Bakımı Programı Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Serap BAYRAM, Öğr.Gör Dr.Yeliz DİNÇER, Öğr.Gör.Dr.Esra USTA ve Öğr.Gör Tuğçe ŞIK öğrencilere  eşlik ettiler. Yaşlılar ile öğrencilerin hoş zaman geçirerek  paylaşımlarda bulunduğu etkinlikte, kurum yöneticileri ile gelecekte  planlanabilecek çalışmalar ve etkinlikler konusunda fikir alışverişi yapıldı. Kurum yetkililerine ve yaşlılara ev sahiplikleri için teşekkür edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile etkinlik son buldu.