31.12.2019

Üniversite Hastanemiz Oyun Alanı Etkinliği (30.12.2019)

Meslek Yüksekokulumuz, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda ÇAVUŞ tarafından yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yer alan çocuk oyun alanını düzenlediler. Hastanemize tedavi için gelen çocukların  eğlenceli vakit geçirmesi ve ailelerin de çocuklarının rehberliğine katkı sağlanmasının amaçlandığı çalışmada, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Zeynep Sezgin , Merve Kaplanoğlu, Büşra Gürel , Berna Gedik, Aslı Türkel , Havanur Akkoç , Busenur Uygun, Gülseren Çapa , Nurbanur Pehlivan yer aldı.  Bu kapsamda oyun alanının duvarları Hızel Otomotiv desteğiyle eğlenceli duvar kağıtları ile kaplandı, park alanına çeşitli eğitici ve manupulatif oyun araçları eklendi.  Yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin BALBAY, bu çalışmaların tekrar edilmesini ve işbirliklerine açık olduklarını belirtti.