5.04.2021

Mazeret Sınavları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim Öğretim Güz Dönemi Final Sınavları için mazeret sınavı başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin aşağıda bulunan bilgileri dikkate almaları gerekmektedir.

1- Mazeret sınavı başvuru formu doldurulmalıdır. Mazeret sınavı başvuru formu içintıklayınız.

2- Mazeret sınavı başvuru formu ekine ilgili mazeretin belgesi eklenmelidir (Sağlık raporu, Ekran Görüntüsü, vb.)

3- Mazeret belgesi eklenen form, imzalanarak önce turizm@duzce.edu.tr adresine mail ile gönderildikten sonra evrakların asılları kargo ile Yüksekokul Sekreterliği'ne ulaştırılacaktır (Mazeret evrakları sınav tarihinden itibaren 7 gün içerisinde mail ve kargo yolu ile ulaştırılmalıdır).

Not: * Başvurular yapılacak olan ilk yönetim kurulunda karara bağlanır.

** Yukarıda belirtilen süre dışında yapılan başvurular işleme alınmaz. Başvuru formu ekinde mazereti                belirten belge olmadığı takdirde başvurular dikkate alınmayacaktır.