14.10.2022

İngilizce I-II Muafiyet Sınavı

Değerli Öğrencilerimiz,

Düzce Üniversitesi 2022–2023 Eğitim-Öğretim Yılında bir yükseköğretim programına ilk kez kayıt yaptırmış ya da 2021–2022 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt yaptırmış olmakla birlikte Hazırlık Sınıfı okumuş (İngilizce Hazırlık Sınıfını başarılı olarak tamamlamış olup Akademik İngilizce I-II Derslerini alacak olanlar hariç) öğrencilerden isteyenlerin 15.10.2022 Cumartesi günü saat 13.00'da başlamak ve ayrı ayrı saatlerde oturumlara ayrılmak üzere Üniversitemiz Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde yapılacak olan Fakülteler /Yüksekokullar /Meslek Yüksekokulları İngilizce I-II Muafiyet Sınavına katılabilmeleri için 7 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar http://basvuru.duzce.edu.tr/ adresinden başvurmaları gerekmektedir.

Not: *2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında kayıt dondurmuş olup, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacakların sınava başvuru hakları bulunmaktadır.

*Yatay ya da Dikey Geçiş öğrencileri bu sınava başvuramaz. (Ancak geldiği üniversitede 2021- 2022 Eğitim-Öğretim yılında hazırlık okuyanlar başvurabilir.)

*Yukarıda belirtilen kapsam dışındaki Hazırlık Sınıfı, 2.-3.-4. Sınıf öğrencileri bu sınava başvuramaz. (Ancak müfredatında İngilizce I ve II dersi ara sınıflarda yer alanlar başvurabilir.)

*Şartları uygun olmadığı halde başvuruda bulunup sınava girenlerin sınav sonuçları geçersiz sayılacaktır.