9.01.2023

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz Sektörü Yakından Takip Ediyor

Üniversitemiz Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. sınıf öğrencileri, “Temel Yemek Pişirme Teknikleri” dersi kapsamında düzenlenen program ile bir yemek firmasını (Catering) ziyaret ederek yemek firmasındaki pişirme tekniklerini yakından görme imkânı buldu.

Öğrencilerimizin öğrendikleri teorik bilgilerin pratikte nasıl uygulandığını görmeleri ve bu konuda bilgi sahibi olmaları amacıyla düzenlenen etkinlikte, Coşkun Yemek Catering yetkilileri gıda sektörü hakkında bilgilendirmede bulundu. Sonrasında Proje Geliştirme yetkilileri rehberliğinde işletmenin üretim parkurları ve lojistik depolarını ziyaret eden öğrencilerimiz; gıda saklanması, taşınması, dağıtımı ve depolanmasına ilişkin önemli bilgiler edindi.