Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
18.5.2021

2021 ERASMUS+ PROJESİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2021 Erasmus+ Projesi Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Bundan sonraki süreçte, yerleştirildiğiniz üniversitelere nomination ve başvuru işlemleri başlayacaktır. Tercihler içerisinden gitmeye hak kazanılan Üniversitelerin web sitelerinden ”nomination” tarihlerinin kontrol edilmesi gerekmektedir ve nomination tarihleri ofisimize bildirilmelidir.

Mücbir sebepler dışında yerleştirme yapılan üniversiteler için tercih değişikliği yapılmayacaktır.

Hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerimizin feragat belgelerini 30 Haziran 2021 tarihine kadar ofisimize ulaştırmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar feragat etmeyen ve gitmek için ofisimizle iletişime geçmeyen öğrencilerin bir sonraki başvurularında puan kesintisi uygulanacak ve haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 13:00’da öğrenim hareketliliğine hak kazanan öğrenciler için oryantasyon yapılacaktır.

Oryantasyon linki: https://3b.duzce.edu.tr/b/bey-42c-c4h

Türkiye ile Avrupa Birliği arasında 2021-2027 yeni Erasmus+ programına katılım anlaşması ile 2021 Yılı Delegasyon Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek  maddi veya manevi kayıplardan Düzce Üniversitesi ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.