Akademik TV video Tabanlı Eğitim Altyapı Platformu

Akademik TV video tabanlı bir eğitim alt yapı platformudur. Kullanıcıların tüm yaşamları boyunca ihtiyaç duydukları eğitimleri alabilecekleri bir alt yapı sunmaktadır. Bu sistem de amaç, herhangi bir konuda eğitim vermeye yetkin olan eğitmenlerin hazırlayacakları video tabanlı dersleri, eğitime ihtiyaç duyan kursiyerlerle buluşturmaktır.

Akademik TV’de Neler Yapılır?

• Herhangi bir eğitim başlığında çektiğiniz videoyu ücretsiz paylaşabilirsiniz.
  • Üniversite düzeyinde Lisans-Yüksek Lisans ve Doktora derslerinin çekimlerini paylaşabilirsiniz.
  • Alanınız ile alakalı tüm derslerin çekimini yaparak bir kurs programı şeklinde sunabilir ve bu kurstan ücret kazanabilirsiniz.
  • Birden fazla eğitmen bir araya gelerek bütüncül bir kurs programı sunabilir ve bu kurslarınızı ihtiyaç duyan şahıslara ulaştırarak ücret kazanabilirsiniz

Akademik TV eğitmenler ile öğrencilerin buluşmasını sağlayan bir platformdur. Kendi alanlarında yetkin olan ve eğitimi kendisine dert edinen özverili eğitmenlerin çalışma yapıp bu özverileri neticesinde karşılığını alabilecekleri bir sistemdir. Dilerseniz eğitmen olarak dilerseniz kursiyer olarak bize katılabilirsiniz.

Eğitim Videoları Nasıl Oluşturulur ?

Derslerinizi nasıl kayıt altına alabileceğinizi aşağıdaki linkte yer alan videodan izleyebilirsiniz.

Akademik TV'de yer alan kurslar nasıl izlenir ?

• Kurumunuz internet ağından giriş yapabilirsiniz.
  • Kurumsal e-posta adresiniz ile oturum açabilir.
  • Bizimle iletişime geçebilirsiniz.