8.03.2022

Batı Karadeniz Kariyer Fuarı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonuyla "Yetenek Her Yerde" temasıyla gerçekleşen bölgesel kariyer fuarları, tüm üniversitelerin mezun ve öğrencilerini Türkiye'nin lider kurum ve kuruluşlarıyla bir araya getiren kariyer etkinlikleridir. Bu yıl 11 bölgede gerçekleşecek olan etkinlerden biri olan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı 25-26 Mart 2022 tarihinde Bolu Valiliği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde, 16 paydaş üniversite ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin fuara katılabilmeleri için yetenekkapisi.org üzerinden karekod almaları gerekmektedir. Konuyla ilgili gerekli yönlendirmeler afiş ve bilgi notunda yer almaktadır. Afiş ve bilgi notu için tıklayınız.