2021 Görevde Yükselme-Unvan Değişikliği Sınavı

(*) Görevde Yükselme Yazılı-Sözlü Sınav Sonuçlarına göre Başarı Sıralamasına ulaşmak için tıklayınız...

(*) Unvan Değişikliği Yazılı-Sözlü Sınav Sonuçlarına göre Başarı Sıralamasına ulaşmak için tıklayınız...


2021 YILI GÖREVDE YÜKSELME / UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SÖZLÜ SINAVI HAKKINDA DUYURU

(*) 23 Haziran 2021 Çarşamba Günü saat:10:30'da yapılacak olan Görevde Yükselme Sözlü Sınavına katılacak aday listesine ulaşmak için tıklayınız...

(*) 24 Haziran 2021 Perşembe Günü saat:10:30'da yapılacak olan Unvan Değişikliği Sözlü Sınavına katılacak aday listesine  ulaşmak için tıklayınız...

(*) Adaylar Sınav Giriş Belgelerini Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinde yer alan Sınav Giriş Belgesi bölümünden temin edebilirler. 


25 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Sonuçları

(*) Görevde Yükselme Sınavı Yazılı Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız...

(*) Unvan Değişikliği Sınavı Yazılı Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız...


25 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Katılacak Adayların Dikkatine!!!

(1) Adaylar Sınav Giriş Belgelerini Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinde yer alan Sınav Giriş Belgesi bölümünden temin edebilirler. 

(2) Görevde Yükselme Sınavında Uyulması Gereken Kurallara ulaşmak için tıklayınız...

(3) Unvan Değişikliği Sınavında Uyulması Gereken Kurallara ulaşmak için tıklayınız...

(4) Teknik Hizmetler Sınıfındaki kadrolar için Unvan Değişikliği Sınavına  katılacak adaylar hesap makinesi kullanabilirler. Ancak, kullanacakları makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavları geçersiz sayılacaktır.


Üniversitemiz bünyesinde 22.02.2021 tarihinde yapılan  "Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav İlanı" için yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda; 19.03.2021 tarihinde ilan edilen "Aday Listelerine" itiraz süresi içerisinde 1 (bir) adet itiraz olmuştur. 

Sınav Kurulu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde yapılan itiraz uygun bulunmamış olup, 19.03.2021 tarihinde Üniversitemiz internet sitesinde yayınlanan aday listesi "Kesin Aday Listesi" olarak kabul edilmiştir.


2021 YILI GÖREVDE YÜKSELME / UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (Sonuç Açıklama Tarihi: 19 Mart 2021)

Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız... 

Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız...


2021 YILI GÖREVDE YÜKSELME / UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI HAKKINDA DUYURU

Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine tabi olarak görev yapmakta olan personel için “Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik”  uyarınca 22 Mayıs 2021 tarihinde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılacaktır. 

Sınav Takvimi ve Açıklamalar için tıklayınız.

İlan Edilen Münhal Kadrolar için tıklayınız.

Başvuru Dilekçesi ve Formu için tıklayınız.

Unvan Değişikliği / Görevde Yükselme Sınavına başvuruda bulunacak adayların başvuru dilekçesini eksiksiz ve doğru bir şekilde düzenleyip mezuniyet belgeleri ile birlikte (Şoför kadrosuna başvuran adaylar Sürücü Belgesinin fotokopisini de ekleyerek) kapalı zarf içerisinde son başvuru tarihi itibariyle mesai bitimine kadar Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonraki başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Görevde Yükselme Sınavı Konu Başlıkları için tıklayınız.

Unvan Değişikliği Sınavı Konu Başlıkları, ilan edilen kadronun gerektirdiği eğitim alan bilgisi ve görevin niteliğine ilişkin konuları kapsayacaktır.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik için tıklayınız.

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği için tıklayınız.