27.03.2023

01 Şubat 2023 Sözleşmeli Personel Alım İlanına Başvuran Adaylardan Arşiv Araştırması Sonuçlananlar için Tıklayınız

* Arşiv araştırması sonuçlanan adayların tebligatları postaya verilmiş olup, tebligatı teslim aldıkları tarih itibariyle haftasonu da dahil 15 gün içerisinde Üniversitemize ŞAHSEN başvurarak Hizmet Sözleşmesi imzalaması gerekmektedir. (Arşiv araştırma sonucu gelen adaylardan postayı beklemeyerek daha erken Hizmet Sözleşmesi imzalamak isteyenler tebligatı beklemeden ŞAHSEN başvurarak Hizmet Sözlemesini imzalayabilir.)

* Adayların tebligatlarını teslim aldıkları gün itibariyle 15 gün içerisinde (haftasonu da dahil)  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına başvurararak Hizmet Sözleşmesi imzalamaması halinde hakkından feragat etmiş sayılacaktır.