17.05.2023

01.02.2023 Sözleşmeli Personel Alım İlanı 4. Yedek Liste Davet Duyurusu

01 Şubat 2023 Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yedek Hak Kazananlar İçin Tıklayınız   ( 4.  YEDEK LİSTE)

* Yedekten Hak Kazanan adayların, 17.05.2023 - 02.06.2023 (mesai bitimi) tarihleri arasında aşağıda istenen belge asıllarını Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına ŞAHSEN teslim etmesi gerekmektedir.

* Yedekten Hak Kazanan adaylardan hakkından feragat etmek isteyenlerin feragat dilekçelerini ıslak imzalı olarak Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmesi / göndermesi gerekmektedir. (e-posta kabul edilmeyecektir)

* Yukarıda belirtilen süre içerisinde istenen belge asıllarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim edilmemesi halinde yerleşen aday hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

Yerleşen adaylardan istenen belgeler:

- Başvuru Dilekçesi ,  TIKLAYINIZ

- 2022 KPSS Sonuç Belgesi,

- 1 adet Fotoğraf (vesikalık)

- Adli Sicil Kaydı Belgesi ( aslı ya da e-devlet çıktısı)

- Askerlik Durum Belgesi (e-devlet çıktısı) (Askerliğini yapmış olanlar için Terhis Belgesi aslı ve fotokopisi)

- Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

- Diploma veya Mezun Belgesi, (aslı ve fotokopisi ya da e-devletten alınacak mezun belgesi) (ortaöğrenim mezunları olanlar için dipolma aslı ve fotokopisi)

- Tam teşekküllü devlet hastanesi ya da Üniversite hastanesinden alınacak sağlık kurulu raporu (aslı ya da e-devlet çıktısı)

- Sertifika/belge istenen pozisyonlar için sertifika / belge (aslı ve fotokopisi)

- Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı (aslı ve fotokopisi)

- Güvenlik personeli için beden kitle endeksi gösterir belge aslı (Üniversitemiz hastanesinin Aile Hekimliği (Obezite) birimden alınacaktır.)

* Yayınlanan duyuru ve ilanlarımız tebligat niteliğindedir.