3.03.2023

01 Şubat 2023 Tarihli (2023/1) Sözleşmeli Personel Alım İlanı NİHAİ Değerlendirme Sonuçları

Kesinleşen Sonuçları için TIKLAYINIZ.

(Belge tesliminin akabinide adaylar hakkında Emniyet Müdürlüğünce Arşiv Araştırması yapılacak olup, göreve başlama işlemleri arşiv araştırmalarının sonuçlanmasının ardından yapılacaktır!)

Asil Olarak Yerleşen Adayların Dikkatine!

Başvurular 06 Mart 2023- 20 Mart 2023 (mesai bitimi) tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Belirtilen tarihler arasında istenilen belge asılları ve dilekçesini şahsen teslim etmeyen adaylar haklarından feragat etmiş sayılacağı ilanen duyurulur.

Yedek olarak yerleşen adayların Dikkatine!

Asil adayların haklarından feragat etmesi, belirtilen süre içersinide evraklarını teslim etmemesi vb. durumlar olması halinde her pozisyon için 1. Yedek adaydan başlamak suretiyle yedek davetine başlanacaktır. Adayların sayfamızı güncel olarak takip etmeleri gerektiği ilanen duyurulur.

Asil olarak yerleşen adaylardan istenen belgeler:

- Başvuru Dilekçesi ,  TIKLAYINIZ

- 2022 KPSS Sonuç Belgesi,

- 1 adet Fotoğraf (vesikalık)

- Adli Sicil Kaydı Belgesi ( aslı ya da e-devlet çıktısı)

- Askerlik Durum Belgesi (e-devlet çıktısı) (Askerliğini yapmış olanlar için Terhis Belgesi aslı ve fotokopisi)

- Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

- Diploma veya Mezun Belgesi, (aslı ve fotokopisi ya da e-devletten alınacak mezun belgesi) (ortaöğrenim mezunları olanlar için dipolma aslı ve fotokopisi)

- Tam teşekküllü devlet hastanesi ya da Üniversite hastanesinden alınacak sağlık kurulu raporu (aslı ya da e-devlet çıktısı)

- Sertifika/belge istenen pozisyonlar için sertifika / belge (aslı ve fotokopisi)

- Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı (aslı ve fotokopisi)

- Güvenlik personeli için beden kitle endeksi gösterir belge aslı (Üniversitemiz hastanesinin Aile Hekimliği (Obezite) birimden alınacaktır.)