Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
21.12.2021

Öğrenci Toplulukları Yöneticilerine Kulüp Yönetimi Eğitimi Verildi

Üniversitemiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Teknopark iş birliği ile Üniversitemiz öğrenci toplulukları yönetim kurulu üyelerine; takım çalışması, bütçe yönetimi, organizasyon ve etkinlik yönetimi, sponsorluk ve kaynak yönetimi, stratejik planlama ve proje yönetimi konularını içeren “Kulüp Yönetimi” eğitimi verildi.

Düzce Teknopark Girişimcilik ve Ticarileşme Koordinatörü Selçuk Cantürk tarafından Teknopark Kuluçka Merkezi’nde verilen eğitimde topluluk üyeleri, çeşitli görseller ile desteklenen sunumlarla bilgilendirildi. Ayrıca etkinliğe bağlı olarak, öğrenci toplulukları arasında ortak faaliyet iş birliklerinin arttığı da görüldü.

Üniversitemiz ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasındaki; eğitim, kültürel, sosyal ve sportif alanlarda iş birlikleri ile Gençlik Merkezi ve Genç Ofis tarafından sunulan hizmetler, öğrencilere ve öğrenci topluluklarına katkı sağlıyor. Öğrencilerin üniversite yaşam süreçlerine ve kariyer gelişimine destek oluyor.

Üniversitemiz ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalan protokol kapsamında açılan Genç Ofis, faaliyetlerini Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi Öğrenci Merkezi 2. katında sürdürüyor. Genç Ofis, Üniversitemiz öğrencilerine çeşitli konularda yaşam becerileri kazandırılması, hayatın her alanına katılımlarını ve karar alma süreçlerinde yer almalarını destekliyor.