2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuruları

Akademik teşvik başvurularının birim komisyon üyeleri tarafından değerlendirmelerin yapılmasının ardından Koordinatörlüğümüze teslim edilecek olan evraklar aşağıda sırasıyla belirtilmiştir.

- Başvuran kişilerin Teşvik Başvuru Raporları (Akademik Teşvik Düzce Üniversitesi sitesinden)

- Başvuran kişilerin başvuru dilekçeleri

- Puan Tablosu (Akademik Teşvik Düzce Üniversitesi sitesinden)

- Karar Tutanağı (Akademik Teşvik Düzce Üniversitesi sitesinden)

- Değerlendirme Raporu (Akademik Teşvik Düzce Üniversitesi sitesinden)

2019 Yılı Akademik Teşvik Başvurularına yönelik dokümanlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği

Düzce Üniversitesi 2019 Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

Düzce Üniversitesi Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu

Başvuru Takvimi (2019)

2018-2020 Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği Karşılaştırma

Düzce Üniversitesi Akademik Teşvik Sistemi

Bu dönemde yapılacak olan Akademik Teşvik Başvurularında öğretim elemanlarının katılmış olduğu faaliyetlere ait puanlar DÜ-ATES üzerinden "Akademik Personel Faaliyet" sekmesinden hesaplanacaktır. Puan hesaplamasının ardından Teşvik Başvuru Raporu çıktı olarak alınacak ve ıslak imzalı olarak başvuru sistemine yüklenecektir.

Puan Hesaplama ve Başvuru için tanıtım videosu: https://files.fm/u/7nsb37qww