29.04.2022

Üniversite Kalite Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Kalite Komisyonu, 27.04.2022 tarihinde Rektör Yardımcımız Prof.Dr.İlhan GENÇ başkanlığında toplandı. Prof.Dr.İlhan GENÇ, akademik birimlerin 2021 yılı içerisinde kalite süreçleri kapsamında yürüttükleri iyileştirme çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve sürecin gelişiminden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Yüz yüze ve çevrim içi olarak eş zamanlı yürütülen toplantıyı, Üniversitemiz Kalite ve akademik birimlerin kalite komisyon üyeleri ile birim yöneticilerinden oluşan 77 kişilik bir grup, çevrim içi takip etti.

Rektör Yardımcımız Prof.Dr.İlhan GENÇ’in ardından Sürekli İyileştirme Koordinatörü Prof.Dr.Ayla KEÇECİ, 2021 yılı iç değerlendirme ziyaretleri ve sonuçları, kurum iç değerlendirme rapor süreci, idari personel teşvik öneri sistemi, kurumsal akreditasyon başvurusu ve memnuniyet anketleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sunum sırasında katılımcıların soruları, Kalite Komisyon üyeleri tarafından cevaplandı. 2022 yılının üçüncü Kalite Komisyon toplantısı, gündeme dair alınan kararların ardından sonlandırıldı.