21.01.2021

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Akreditasyon Çalışmaları Toplantısı (15.01.2021)

Üniversitemizin 2020-2024 Staretik Planı hedeflerinde 2024 yılı sonuna kadar üç (3) programın akredite olması hedeflenmişti. Bu hedef doğrultusunda akademik birimlerimizde çalışmalar başlatılmıştır. Üniversitemiz Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünde başlatılan akreditasyon çalışmaları devam etmektedir. Peyzaj Mimarlığı Bölümünün akreditasyon çalışmalarını ve başvuru dosyasını yerinde incelemek üzere 15.01.2021 tarihinde Orman Fakültesi Toplantı Salonunda değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıya, Sürekli İyileştirme Koordinatörlüğünden Koordinatör Prof.Dr.Ayla KEÇECİ, Koordinatör Yardımcısı ve Eğitim Koordinatörlüğü görevini yürüten Dr.Öğr.Üyesi Zeynep Seda ÇAVUŞ, Şube Müdürü Dinçer KORKMAZ, Peyzaj Mimarlığı Bölümünden Bölüm Başkanı Prof.Dr.Osman UZUN, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç.Dr.Pınar GİRTİ GÜLTEKİN ve Doç. Dr. Aybike Ayfer KARADAĞ ile araştırma görevlilerinden Kıymet UZUN ve Nermin BAŞARAN katılmışlardır.