6.02.2024

INS308 Mühendislik Ekonomisi ve INS360 Proje Bilgisi ve Bilgisayar Destekli Tasarım Dersleri Hk.

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğrencilerinin Dikkatine

2023-2024 Müfredatında yapılan değişikliklerden dolayı 6. yarıyılda INS360 Proje Bilgisi ve Bilgisayar Destekli Tasarım dersi zorunlu ders planına dahil edilmiştir. INS308 Mühendislik Ekonomisi dersi ise Seçmeli ders planına alınmıştır.

Bundan dolayı ilgili derslerin seçiminde aşağıdaki adımları takip ediniz.

• INS308 Mühendislik Ekonomisi dersini daha önce alıp ve başarısız olan öğrenciler, dersi tekrar almalıdır.
  • INS308 Mühendislik Ekonomisi dersini daha önce alıp ve başarılı olan öğrencilerin, INS360 Proje Bilgisi ve Bilgisayar Destekli Tasarım dersini alması zorunlu değildir.
  • INS308 Mühendislik Ekonomisi dersini daha önce almayan öğrencilerin, INS360 Proje Bilgisi ve Bilgisayar Destekli Tasarım dersini alması zorunludur. Mühendislik Ekonomisi dersi bu öğrenciler için seçmeli ders havuzuna alınmıştır.