6.04.2022

ORMANCILIK HAFTASI SEMİNERİ

6 Nisan 2022 Çarşamba günü Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Özmen Bol koordinatörlüğündeki İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencilerine Orman Haftası çerçevesinde Emekli Orman Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ramazan ÇAKIR tarafından bölgemizdeki ve ülke genelindeki ormanlar hakkında bilgiler verildi.

ÇAKIR’ın “Dünyadaki süs bitkileri konusundaki çalışmaları fotoğraflarla sunarak Hollanda, İtalya ve Fransa’daki süs bitkileri yetiştiriciliği ve pazarlaması konusunda görüşlerini bildirdiği sunuma ayrıca Cumaova Orman İşletme Şefi Hasan GEDİKLİ ve Melen Orman İşletme Şefi Esra Özsoy TOPALOĞLU’da katıldılar. Gümüşova Meslek Yüksekokulu olarak seminere katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.