13.05.2022

İÇ DEĞERLENDİRME ZİYARETİ

Üniversitemiz İç Değerlendirme çalışmaları kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan GENÇ, Sürekli İyileştirme Koordinatörümüz Prof. Dr. Ayla KEÇECİ ve Genel Sekreterimiz Sn. Hasan Sadi ATEŞ Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etmişlerdir. İç değerlendirme kapsamında Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Şenol ŞİRİN, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Önder ULU ve Yüksekokul Sekreteri Sn. Seçkin KARAGÜZ toplantıda hazır bulunmuşlardır.
Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Sıtkı AKINCIOĞLU ile Yüksekokulumuzdaki işleyiş ve yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuşlardır. Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan GENÇ, Sürekli İyileştirme Koordinatörümüz Prof. Dr. Ayla KEÇECİ ve Genel Sekreterimiz Sn. Hasan Sadi ATEŞ’e Gümüşova Meslek Yüksekokulu ailesi olarak teşekkür ediyoruz.