13.05.2022

Ünlü Radyo Programcısı Serdar Gökalp Üniversitemize Konuk Oldu

Düzce Üniversitesi Öğrenci Festivali DÜFest 2022 kapsamında ünlü radyo programcısı ve komedyen Serdar Gökalp, öğrencilerimizle bir araya gelerek oldukça keyifli ve eğlenceli bir stand up gösterisine imza attı.

Serdar Gökalp Pandemi Sonrasında İlk Kez Üniversitemizde

İstiklal Konferans Salonu’ndaki öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programa; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin, akademik ve idari personellerimizle öğrencilerimiz katıldı.

Kahkaha Tufanı Yaşattı

Salgın süreci sonrasında ilk kez Üniversitemizde bir gösteriye geldiğini belirten başarılı radyo programcısı, kendisini Düzce Üniversitesi gönüllüsü olarak gördüğünü ifade etti. Türkiye’nin 81 ilinde yaşadığı anıları espri tadında anlatan Serdar Gökalp, radyo programlarında konuklarla yaşadığı renkli ve eğlenceli sohbetler ile canlı yayın kazalarından örnekler paylaşarak programda kahkaha tufanı yaşattı.

Öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtlayan Serdar Gökalp’in, sıcak, samimi ve gülümseten sohbeti keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Söyleşinin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından başarılı sahne performansı sergileyen Serdar Gökalp’e plaket takdim edildi.

Rektörümüz Serdar Gökalp’in Alem FM’deki Canlı Yayın Programına Konuk Oldu

Etkinlik sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üniversitemiz 15 Temmuz Meydanı’ndaki yayın aracında Serdar Gökalp’in Alem FM’de canlı olarak yayınlanan programına da konuk oldu.

Serdar Gökalp’i Üniversitemizde ağırladıkları için memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektörümüz, DÜFest 2022 kapsamında, özlemini çektikleri gençlerle çok keyifli üç gün geçirdiklerini ifade etti. Üniversitemizin; yemek, giyim, mimari gibi birçok farklı alandaki kültür çeşitliliğinin bir arada olduğu şehir Düzce’de yer almasının önemine değinen Rektörümüz, Serdar Gökalp’in sorularını yanıtlayarak Üniversitemizin yaptığı yatırım ve gerçekleştirdiği faaliyetlerle farklılaştığının altını çizdi.