22.09.2021

Kök Programı

Değerli Öğrencilerimiz,

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini yürüten Savunma Sanayii Akademi; üniversite öğrencilerinin eğitim hayatları boyunca maddi imkansızlık yaşamadan kariyerlerine odaklanmaları ve mezun olduklarında hemen iş hayatına atılmalarına destek olmak amacıyla KÖK programını hayata geçirmiştir.

Program; T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı himayesi altında; Savunma Sanayii Akademi ile TR Eğitim ve Teknoloji A.Ş. koordinasyonunda; ASELSAN, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), ROKETSAN, HAVELSAN ve Savunma Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş.’nin (STM) katkılarıyla yürütülen bir sosyal sorumluluk projesidir.

Programa, başvurularınızı 26 Eylül 2021 Pazar gününe kadar, vizyonergenc.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilir, detaylı bilgiler için iletisim@vizyonergenc.com adresine mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü