7.07.2022

Düzce Üniversitesi Camii Kurban Derisi Bağışlarınızı Bekliyor

Üniversitemiz mensuplarının ve halkımızın rahat ve huzurlu bir mekanda ibadet etmesine olanak sağlayacak ve Düzce’nin en büyük camii olacak Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii’nin tamamlanması için, Düzce İl Müftülüğü başta olmak üzere hayırsever halkımızın değerli destekleriyle yoğun çaba sarf edilmiştir.

Caminin tamamlanıp ibadete açılabilmesi için destek ve bağışlar önem arz etmekte, vatandaşlarımızın katkıları takdir toplamaktadır. Bu kapsamda Kurban Bayramı’nda halkımızın destekleriyle toplanacak kurban derileri, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii için değerlendirilecektir. Üniversitemize bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızın kurban derileri, bayramın 1. günü, sabah 09:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında, 0551 690 57 78 – 79, 0533 549 69 61 (İslam Mutlu) telefon numaraları üzerinden irtibat kuracakları kişiler tarafından teslim alınacaktır. Üniversitemiz Camii’ne yapılan tüm destekler için teşekkür eder, hayırlı bayramlar dileriz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü