20.04.2021

İSO Yönetim Sistemleri ve Baş Denetçilik Hakkında Merak Edilenler Anlatıldı

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi’nin düzenlediği  “İSO Yönetim Sistemleri ve Baş Denetçilik Hakkında Merak Edilenler” başlıklı etkinlikte Baş Denetçi, Eğitmen ve Yazar Tahsin Özyamak, baş denetçi olmak için aranan özellikleri ve kimlerin baş denetçi olabileceğini anlattı.

İSO standartlarını açıklamasının ardından bu standartların kurumlara kattığı faydalara ve denetleyici firmalara değinen Özyamak, krizlerin fırsata çevrilmesi gerektiğine dikkat çekti. Üniversitemizin de EFQM Modelinde 4. Yıldız seviyesinde olduğunu belirten Özyamak, 15 yıllık bir üniversitenin bu seviyede olmasının önemli bir başarı olduğunu dile getirdi.

“Bilgiyi paylaşmaktan korkmayın, asla pes etmeyin, sıkıntı ve zorluklarla kazandığınız tecrübeler sizi daha da ileriye götürecektir.” sözleriyle katılımcılara kariyer tavsiyelerinde de bulunan Tahsin Özyamak, kalite anlayışının tarih boyunca hep var olduğunu sözlerine ekledi.

Programın sonunda davetli konuşmacı Tahsin Özyamak, verdiği sorulara doğru cevap veren katılımcılara yazmış olduğu kitap ve İSO eğitimi hediye etti.