3.02.2023

Polonya’nın Kazimierz Wielki Üniversitesi Misafir Öğretim Üyesinden Eğitim Fakültemize Ziyaret

Polonya’nın Kazimierz Wielki Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Dr. Agnieszka Kamyk- Wawryszuk, Avrupa Birliği ERASMUS+ Staff Mobility (Personel Hareketliliği) kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü’nü misafir öğretim üyesi olarak ziyaret etti.

Üniversitemiz Özel Eğitim Bölümü Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Doç. Dr. Yusuf Akemoğlu’nun hazırladığı ziyaret programı çerçevesinde Dr. Agnieszka Kamyk-Wawryszuk, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç ile tanışıp fakülte hakkında bilgi aldı.  Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kart ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Kart öncülüğünde Bölüm Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Şahin ve bölüm öğretim üyeleri ile tanışan ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan misafir öğretim üyesi, bölüm araştırma görevlilerine yönelik seminer de verdi.

Kampüs ziyareti ve MEB’e bağlı özel eğitim okullarını gezerek programını tamamlayan Dr. Agnieszka Kamyk-Wawryszuk, Üniversitemizin kendisine gösterdiği yakın ilgi için teşekkürlerini iletti.