14.07.2021

Üniversitemizden “Milli İrade Geçilmez” Temalı 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

Üniversitemiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında “Milli İrade Geçilmez” temalı 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi düzenledi.

Anadolu Ajansı’nın destekleriyle düzenlenen sergide; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Genel Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Ülkemizin çeşitli şehirlerinde milletimizin gösterdiği kahramanlık öyküleri, fotoğraflar kareleri eşliğinde etkili bir şekilde ziyaretçilerle buluşuyor.

Sergide; darbenin başarısız olmasında devlet-millet bütünleşmesi, halkın demokrasiye bağlılığı, milletin direnişinin önemi ve yazılan demokrasi destanı öne çıkıyor. Hain darbe girişimini unutmamayı, unutturmamayı, 15 Temmuz ruhunu her zaman canlı tutmayı amaçlayan sergi, gelecek nesiller için de önemli bir belge niteliği taşıyor.

Üniversitemizin bu anlamlı gün için düzenlediği Milli İrade Geçilmez” temalı 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi, 14-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında https://sanalsergi.duzce.edu.tr/  internet adresi üzerinden online olarak ziyaretçilere açık olacak.