9.04.2021

Üniversitemizde Afet Farkındalık Eğitimi Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz ile Düzce Valiliği arasında imzalanan “Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü” kapsamında, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Kartal ve beraberindeki heyet, Rektörlük Çalıştay Salonu’ndaki toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda Üniversitemiz ile Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün iş birliği içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler, çalıştaylar, toplantılar ve diğer faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, bölgede afetlerin yaşandığını belirterek imzalanan protokolün önemine değindi ve iş birliğine her zaman hazır olduklarını ifade etti. Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Kartal ise afetlerden korunma ve en az hasarla atlatabilme konusunda eğitimler verilmesinin önemine vurgu yaparak bilinçli insan sayısının artırılması gerektiğini söyledi.