29.11.2021

Temiz Bir Gelecek İçin Her Ayın Son Cuma Gününde Aynı Amaç İçin Buluşuyoruz

Sosyal sorumluluk, toplumsal düzene katkı sağlamak, temiz bir gelecek, sağlıklı çevre ve doğa alanında farkındalık oluşturmak amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayat geçirilen “Temiz Kampüs Temiz Düzce” etkinliği pandemi sonrasında, geniş bir katılımla yeniden başlatıldı.

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Ziraat Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Temiz Kampüs Temiz Düzce” etkinliğinde; Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Yardımcı, Meslek Yüksekokullarımız, öğretim elemanlarımız, idari personellerimiz ve öğrencilerimiz yer aldı.

Çevre temizliği ve doğaya saygı anlamında sosyal sorumluluk projelerimiz arasında önemli bir yer tutan “Temiz Kampüs Temiz Düzce” etkinliği her ayın son cuma gününde, daha önceden belirlenen fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve idari birimlerce gerçekleştiriliyor. Sürdürülebilir sağlıklı bir yaşam için doğanın ve çevrenin önemini her fırsatta dile getiren Üniversitemiz, düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle de uygulamanın ülkemizin her bölgesine yayılarak, kalıcı hale gelmesini hedefliyor.