6.12.2021

Açık Kapı Günü İle Çözüm Odaklı Çalışma İlke Haline Getirildi

Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere iç ve dış paydaşlarımızın sorunlarını, eleştirilerini, gözlem, tespit ve önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla başlatılan Açık Kapı uygulaması, her ayın ilk Pazartesi günü Üniversitemizde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

34. Açık Kapı Günü’nde paydaşlarımızla bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, onların soru, fikir, görüş ve çözüm önerilerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundu. Yenilikçi, şeffaf ve hesap veren bir yükseköğretim kurumu olmanın sorumluluğuyla bu uygulamayı hayata geçirdiklerini belirten Rektörümüz, Açık Kapı Günü’nün Üniversitemizin kurumsallaşmasına da katkı sağladığını sözlerine ekledi.

Şu ana kadar binlerce mensubumuzu ve kurumumuz dışından gelen misafirlerimizi ağırladıklarını ifade eden Rektörümüz, iyi bir sinerji oluşturulduğuna ve çözüm odaklı çalışmanın bir ilke haline getirildiğine dikkat çekti.

Açık Kapı Günü’ne katılım sağlayan paydaşlarımız ise, Üniversitemiz Yönetimi ile yüz yüze görüşme imkanı elde ettikleri; görüş, öneri ve sorunları birinci elden ilettikleri için Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a teşekkür etti.