3.08.2021

Üniversitemiz “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2021”de Ziyaretçilerin Sorularını Yanıtlıyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, Türkiye’nin yükseköğretim kurumlarının yer aldığı en kapsamlı sanal fuarı olan “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2021”de Üniversitemiz, tercih yapacak öğrencilerin sorularını yanıtlıyor.

Kovid-19 salgını sürecinde üniversite tercihi yapacak olan gençlerimiz için olası riskleri en aza indirgeyerek onları ve ailelerini sanal ortamda üniversitelerimizle buluşturan “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2021” 6 Ağustos 2021 tarihlerine kadar, üniversite temsilcilerini, tercih yapacak öğrencilerle buluşturarak; öğrenci ve ailelerinin merak ettikleri konular hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlıyor. Sanal fuarın ilk gününde Üniversitemiz temsilcilerini ziyaret eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, yetkililer tarafından fuar hakkında bilgilendirildi.

Öğrencilerin karar alma sürecinde, doğru tercihi yapmaları için çalışmalarını sürdüren Üniversitemiz temsilcileri, canlı olarak; fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokul programları, başvuru koşulları, burslar, yabancı dil eğitimi, Erasmus, Mevlana, Farabi gibi öğrenci değişim programları, barınma imkânları ve sosyal etkinlikler  gibi konularda ziyaretçi öğrenci ve ailelerini bilgilendiriyor. Ayrıca düzenlenen sanal stantlarla da ziyaretçilere; yazılı metinlerle, videolu ve fotoğraflı görsellerle bilgi alma olanağı sağlanıyor.

Yaklaşık 200 üniversitenin yer aldığı “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2021” 6 Ağustos 2021 tarihlerine kadar ziyaretçilere açık olacak. Sabah 09.00’dan 17.00’ye kadar ziyarete açık olan fuarı https://sanalfuar.yok.gov.tr/ internet adresinden ziyaret edebilirsiniz.