17.03.2023

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nden Üniversitemize Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir’i ziyaret eden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri ve projeler hakkında görüşmelerde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir’e; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. Abdullah Taşkesen ile Genel Sekreterimiz Nihat Yıldız eşlik ederken,  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e; Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Yıldız ve Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu eşlik etti.

Bugüne kadar yapılan iş birliklerin değerlendirildiği ziyarette, bundan sonra yapılabilecek ortak projeler, araştırmalar, akademisyen ve öğrenci gelişim programları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, gelişme ve ilerlemede iş birliklerin önemine değinerek, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e ve ekibine yaptığı başarılı çalışmaları için teşekkür etti.