20.04.2021

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Değerli Mensuplarımız,

Ahi Evran’ın doğumunun 850. Yılı olan 2021 yılı, 20 Şubat 2021 tarihli ve 31401 sayılı resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile “Ahi Evran Yılı” olarak ilan edilmiştir. Bu kapsamda 2017 yılından beri yayın hayatına devam eden ve yılda iki kez yayınlanan uluslararası hakemli “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi” Ekim ayı içerisinde, Erciyes Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ekrem ERDEM’in konuk editörlüğünde bir özel sayı çıkaracaktır. Özel sayı başlığı, “Fütüvvet, Ahilik ve İktisadi Hayat” olan bu özel sayıda, Türkçe ve İngilizce makaleler kabul edilecek olup, çift kör hakemlik sistemi işletilerek Ekim özel sayısına hazırlanacaktır. İlgili çalışmaların en geç 30 Temmuz 2021 tarihine kadar https://dergipark.org.tr./tr/pub/aeuiibfd internet adresi üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü