23.01.2023

Üniversitemiz Power Kampüste Programına Konuk Oldu

Ülkemizin ulusal yayın organlarından olan PowerTV, “Power Kampüste” programı kapsamında Üniversitemizin kurumsal radyosu Radyo Düet’i ziyaret etti.

Arda Görgün’ün sunuculuğundaki konuk ekip; nitelikli, tarafsız ve doğru yayıncılık ilkesiyle Üniversitemizin sesi olan ve 94.5 frekansı üzerinden yayın yapan Radyo Düet’te çekimler gerçekleştirdi.

Üniversitemiz İletişim ve Tanıtım Koordinatörü ve aynı zamanda Radyo Düet Program Koordinatörü Öğr. Gör. Duygu Özdemir Cömert ve öğrencilerimizle Radyo Düet’in kuruluşu, işleyişi ve yayınları hakkında röportaj yapan PowerTV, keyifli ve eğlenceli bir yapıma imza attı.

Power Kampüste programı, 25 Ocak 2023 Çarşamba günü, saat 21.00’da Power TV’de ekranlara gelecek. 28 Ocak Cumartesi saat 10.00’da ve 29 Ocak Pazar saat 17.00’da ise programın tekrarı yayınlanacak.