8.08.2022

2015-2022 Dönemi Rektörü Prof. Dr. Çakar Üniversitemizin Yeni Rektörünü Ziyaret Etti

Üniversitemiz 2015-2022 Dönemi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir’i ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a çiçek takdim etti.

Rektörlük makamında bir araya gelen Prof. Dr. Nedim Sözbir ve Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, bir süre sohbet ettikten sonra, yapılan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu. 2015-2022 Rektörlük Döneminde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Çakar, Rektörümüz Prof. Dr. Sözbir’i tebrik ederek, kendisine başarı dileklerinde bulundu.

Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Sözbir ise, Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a çiçek takdim ederek, bugüne kadar yapılan çalışmalar için kendisine teşekkür etti.