3.06.2023

Üniversitemiz Öğrencileri Hedefi Tutturdu

Üniversitemiz, 2023 Ünilig Fetih Spor Fest müsabakaları kapsamında, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlenen, Türkiye Üniversiteler Arası Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışması’nda 3 şampiyonluk birden aldı.

Akademik alanda yakaladığı başarısını, kültür, sanat ve spor alanında da sürdüren Üniversitemiz, geleneksel ata sporlarımızın yaşatılması için de çalışmasını yürütüyor.  İstanbul Zaim Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışması’nda; Dü-Ok öğrenci topluluğu öğrencilerimiz; Büyük Kadınlar Takım Müsabakalarında; Kübra Nur Bakır, Beyzanur Kaptan ve İlknur Havva Ulukaya Türkiye şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Bireysel kategorilerde de derece almayı başaran öğrencilerimiz, Büyük Kadınlar Bireysel Kategorisinde; Kübra Nur Bakır Türkiye 3.sü olurken, Beyzanur Kaptan ise Türkiye 4.sü olarak adlarını başarılı sporcular arasına yazdırdı.

Dü-Ok Öğrenci Topluluğu gençlerimizi, geleneksel ata sporlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı tebrik eder, Üniversitemizin başarısına katkıda bulundukları için kendilerine, onların gelişmesi için her türlü fedakarlığı yapan başta aileleri olmak üzere, antrenörlerine ve danışman hocalarına teşekkür ederiz.